En del av Veg Tech AB – Grønne løsninger som varer

Grønne vegger

Grønne vegger med vårt vaiersystem i rustfritt stål

Med våre plantevaiere for grønne vegger kan man skape sikre løsninger og støtte for vegetasjon mot alle tenkelige bygg og fasadetyper. Delene er i produsert i rustfritt stål av god kvalitet, og samtlige komponenter i serien er godt utprøvde.

Grønne vegger gir biologisk mangfold

Grønne vegger er en enkel måte å ta naturen tilbake på eller skape nye grønne lunger i urbane områder. En vegg full av planter skaper viktige leveområder for fugler og insekter.

Fri design for grønne vegger med vaier-systemet 
Det store utvalget av veggfester gjør at man fritt kan variere utformingen av den grønne veggen. Fra enkle vertikale vaier strekk til heldekkende fasadevegetasjon.

Med ulike veggfester kan systemet monteres i de fleste fasadematerialer. Festene er tilpasset ulike belastninger alt etter hvor kraftigvoksende vegetasjon man benytter. Systemet kan for eksempel monteres på fasader av betong, tre, naturstein, murpuss og ulike fasadeplater.

Andre fordeler: 

  • Isolerer mot varme og kulde.
  • Fasaden beskyttes mot UV-lys.
  •  Vakkert og tiltrekkende med grønt innslag.
  •  Forebygger vandalisme og tagging.

 

Estetisk og helsefremmende med grønne vegger

En grønn vegg er i tillegg til å være flott å se på, støyreduserende, solskjermende og bedrer luftkvaliteten ved å binde svevestøv.
En mindre pen murvegg kan skjules med vakre planter og bryte opp et industrielt utseende.

Les mer om produktene hos Veg Tech her!

 

grønne vegger
Her er det benyttet vaier-nett for å dekke en grå murvegg.

 

Vi leverer vaiersystemene for grønne vegger både med og uten montering i hele landet. Ta kontakt for pris og muligheter tilpasset akkurat ditt prosjekt!

Vi har også muligheter for å lage skillevegger/espaljer i ønsket materiale. I 2019 leverte vi plantekasser med påmontert espaljer som skillevegg mellom balkonger til hotellet The Hub. Dette er en unik og kul måte å bygge litt lavere vegger på. Be om pris.

 

 

 

 

For privatkunder er utvalget i vår nettbutikk.