Forrige uke klatret Blomstertaks gründer og daglig leder, Øistein Kvarme, opp på taket til The Hub sammen med en journalist fra Dagens Næringsliv.
Blomstertak har de siste månedene lagt et helt spesielt tak på et helst spesielt hotell. Se intervjuet i filmen under:
På Nordic Choice hotell sine nettsider kan du lese om dette utrolig spennende hotellet The Hub:
«Det grønne hotellet midt i byen
Det er ingen business på en død planet og Clarion Hotel The Hub skal markere seg som en forkjemper for bærekraft og miljøbesparing. Clarion Hotel The Hub skal være en miljøriktig og inspirerende arena for både Oslo-boere, turister og konferansedeltagere. Hotellet skal gi besøkende og ansatte et bra innemiljø blant langt flere miljøfordeler, og hotellet skal ha en høy internasjonal miljøstandard. På lik linje med alle hotell i Nordic Choice Hotels blir Clarion The Hub sertifisert med miljøstandarden ISO-14001….
200 kvadratmeter stor åker på taket
På toppen av Clarion Hotel The Hub kommer det en stor takåker som vil servere gjester med ureiste råvarer og grønne opplevelser. Med GrowHub tester vi en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk. Gjester og locals som besøker Clarion Hotel The Hub få servert smaken av Oslo gjennom sunn, ekte og smaksrik mat.»
Vi i Blomstertak er stolte av å være en del av dette – å gjøre verden litt grønnere!